Harissa Carrot Ribbon Salad with Roquefort - Selamat datang di situs media global terbaru Xivanki, Pada halaman ini kami menyajikan informasi tentang Harissa Carrot Ribbon Salad with Roquefort !! Semoga tulisan dengan kategori
Cheese !!
Salads !! ini bermanfaat bagi anda. Silahkan sebarluaskan postingan Harissa Carrot Ribbon Salad with Roquefort ini ke social media anda, Semoga rezeki berlimpah ikut dimudahkan Allah bagi anda, Lebih jelas infonya lansung dibawah -->
Create an amazing side dish with this simple carrot salad with blue cheese and fresh herbs. A simple vegetable peeler turns carrots into beautifully thin ribbons, then marinated in a hot, garlicky, lemony and mildly sweet dressing. Try it with roasted chicken, fish or even tofu if you prefer a meatless meal.
|
- With a vegetable peeler, thinly slice the carrots into long ribbons and place into a bowl.
- Heat the olive oil in a small skillet. Add in the Harissa and minced garlic. Stir until fragrant. Add the lemon juice, maple syrup and salt and fry for another minute.
- Pour the Harissa mixture over the carrots and toss well. Add the chopped herbs and Roquefort cheese. Allow to stand for 30 minutes and serve.
Demikian info Harissa Carrot Ribbon Salad with Roquefort , Semoga dengan adanya postingan ini, Anda sudah benar benar menemukan informasi yang memang sedang anda butuhkan saat ini. Bagikan informasi Harissa Carrot Ribbon Salad with Roquefort ini untuk orang orang terdekat anda, Bagikan infonya melalui fasilitas layanan Share Facebook maupun Twitter yang tersedia di situs ini.