Purslane Salad Kozhuppa or Uppu Cheera Salad

Purslane Salad Kozhuppa or Uppu Cheera Salad - Selamat datang di situs media global terbaru Xivanki, Pada halaman ini kami menyajikan informasi tentang Purslane Salad Kozhuppa or Uppu Cheera Salad !! Semoga tulisan dengan kategori ini bermanfaat bagi anda. Silahkan sebarluaskan postingan Purslane Salad Kozhuppa or Uppu Cheera Salad ini ke social media anda, Semoga rezeki berlimpah ikut dimudahkan Allah bagi anda, Lebih jelas infonya lansung dibawah -->



Purslane is a common plant in Kerala. It grows along with grass in your backyard or on the roadside. Some are having red stem and have yellow flowers. It is rich in Omega 3 which is usually found in fish etc. As good as Spinach or Cheera, it can be eaten fresh as Salad or cooked like Cheera Thoran etc. This veggie is used by Tamilians etc and used abroad by Turkish, Greek, Spanish and Americans... To make fresh salad of Purslane: Chopped fresh Purslane chopped large Onion crushed garlic + red chili+ tomato salt and pepper lemon juice and virgin Olive oil Mix well to use.

Demikian info Purslane Salad Kozhuppa or Uppu Cheera Salad, Semoga dengan adanya postingan ini, Anda sudah benar benar menemukan informasi yang memang sedang anda butuhkan saat ini. Bagikan informasi Purslane Salad Kozhuppa or Uppu Cheera Salad ini untuk orang orang terdekat anda, Bagikan infonya melalui fasilitas layanan Share Facebook maupun Twitter yang tersedia di situs ini.

أحدث أقدم